Şehit Erol Olçok Anadolu İmam Hatip Lisesi

Telefon : 05336420535
WEB https://sehiterololcokaihl.meb.k12.tr
Adres : MEVLANA MAH. ORD. PROF. DR. MUHİDDİN EREL CAD. NO 15/3 BORNOVA / İZMİR
VİZYON : DİNİMİZİN,ÜLKEMİZİN,TÜM DEĞERLERİMİZİN ÖNCÜSÜYÜZ.
MİSYON : MİLLİ EĞİTİM TEMEL KANUNUNDA YER ALAN GENEL VE ÖZEL AMAÇLARA UYGUN OLARAK; SAĞLAM KARAKTERLİ, DÜRÜST, KUVVETLİ BİR VATAN VE MİLLET SEVGİSİ OLAN, İNSANİ, MİLLİ VE AHLAKİ DEĞERLERLE DONANMIŞ, ÜLKESİNE YARARLI, OKUYAN, İNCELEYEN, ARAŞTIRAN, MİLİ VE EVRENSEL DEĞERLERİ TANIYAN BENİMSEYEN, ARAŞTIRMACI, SORGULAYICI, KENDİ AYAKLARI ÜZERİNDE DURABİLEN, KENDİ DÜŞÜNCELERİNİ SAVUNURKEN BAŞKALARININ DÜŞÜNCE VE HAKLARINA SAYGI GÖSTEREN, GÖREV VE SORUMLULUKLARININ BİLİNCİNDE OLAN ÖĞRENCİLER YETİŞTİRMEK.
BAŞARILAR :

Yabancı Dil : Arapça, İngilizce
Servis : Öğrencilerimiz için servis bulunmaktadır.
Ulaşım : Alpaslan Yeni garaj dolmuşları, 505 ve 267 nolu otobüsler okulumuz yakınından geçmektedir. Okulumuza Bornova Selçuk Yaşar Boyacılık Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesinden giriş yapılmaktadır.
Yerleşim Yeri : Okulumuz Bornova Mevlana Mahallesinde; Bornova Selçuk Yaşar Boyacılık Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi arkasında, Bornova Anadolu Lisesi (BAL) arkasında Bornova Tülay Aktaş İşitme Engelliler Okulu arkasında yer almaktadır. Bornova Selçuk Yaşar Boyacılık Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesinden okulumuza giriş yapılmaktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Bornova ilçe merkezine 2 km.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :